"Tunneasioissa olemme lukutaidottomien tasolla. Meille on opetettu kaikenlaista piin neliöjuuresta ja hitto ties mistä, muttei sanaakaan sielusta. Olemme pohjattoman tietämättömiä sekä itsestämme että muista."

Ingmar Bergman

keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Tervetuloa Uudet(kin) Lukijat :)

Olen jo jonkin aikaa pohtinut, että haluaisin Pingalan sivuille enemmän omaa pohdintaa ja ajatuksia. Mietin eri vaihtoehtoja; alanko kirjoittaa Pingalan sivuilla ajatuksiani, perustanko uuden blogin vai linkitänkö Pingalan sivut tänne blogiin... ja päädyin jälkimmäiseen vaihtoehtoon. Joten tervetuloa Pingalan nettisivujen kautta tulevat uudet lukijat <3

Jatkan tätä blogia kuten ennenkin oman pohdinnan alustana. Koen, että valmennuksien ja henkisen hyvinvoinnin teemat aukeavat paremmin ja selkeämmin, kun niistä saa tiedoksi muutakin kuin markkinointitekstin. Eli käytän tätä omaa ajatusten pyörittelyä avaamaan teille lukijoillekin sitä, mitä esimerkiksi valmennuksen avulla voi saada aikaan. Olen kirjoittanut täällä jo paljon itsetutkiskelusta, vetovoiman laista ja monista muista henkiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Ja niistä tulen varmasti jatkossakin kirjoittelemaan.

Palaan piakkoin kirjoittelemaan unelmoinnin haasteista... tulin tässä vaiheessa vain pikaisesti toivottamaan uudet lukijat tervetulleeksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti