"Tunneasioissa olemme lukutaidottomien tasolla. Meille on opetettu kaikenlaista piin neliöjuuresta ja hitto ties mistä, muttei sanaakaan sielusta. Olemme pohjattoman tietämättömiä sekä itsestämme että muista."

Ingmar Bergman

maanantai 22. elokuuta 2011

On ajatuksia lapsista ja niiden merkityksestä ja monesta muustakin asiasta, mutta tänään on ollut liikaa ajateltavaa, että jaksaisin enää illalla keskittyä. Onneksi Eräs Rakas Ystävä lähetti minulle meilillä viestin, joka olisi pitänyt lähettää edelleen 8 naiselle, jotka ovat koskettaneet elämääni. En useinkaan lähetä näitä eteenpäin, enkä nytkään vaan kopion viestin sisällön tähän. Tämä ei ollut huono viesti ollenkaan ja haluankin sanoa tämän saman asian Teille Kaikille!

"Olkoon rauha kanssasi. Luota, että olet juuri siellä, missä sinun täytyykin olla. Älä unohda loputtomia mahdollisuuksia, jotka syntyvät luottamuksesta itseesi ja toisiin. Käytä lahjojasi, jotka olet saanut ja anna eteenpäin rakkautta, jota Sinulle on annettu. Ole tyytyväinen itseesi juuri sellaisena kuin olet. Anna tämän tiedon tallentua kaikkiin soluihisi ja anna sielullesi vapaus laulaa, tanssia ja rakastaa. Tämä on meitä kaikkia varten."



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti