"Tunneasioissa olemme lukutaidottomien tasolla. Meille on opetettu kaikenlaista piin neliöjuuresta ja hitto ties mistä, muttei sanaakaan sielusta. Olemme pohjattoman tietämättömiä sekä itsestämme että muista."

Ingmar Bergman

torstai 14. heinäkuuta 2011

Johdatusta vai sattumaa? :)

Pieniä Ihmeitä on Elämä täynnä, tässä niistä yksi.

Olen ollut parisen vuotta tekemättä kodinulkopuolisia töitä. Minulla on oma pieni yritys, joka liittyy kädentaitoihin, mutta en oikein koskaan ole vielä panostanut siihen täysillä, kun tämä perheen perustaminen on ollut tärkeämpää. Nyt olen hiljalleen ajatellut töihin ryhtymistä ja pikkuisen kouluttautunutkin uudelleen, että saan laajennettua toimenkuvaa. Kevään ja alkukesän aikana nimittän "jostain pulpahti mieleen", että pitäisi auttaa toisia ihmisiä ja sen seurauksena olen hankkinut taitoa rentoutushoitojen kursseilta... no, se on eri tarina.

Kuitenkin, suunnitelma olisi sellainen, että jo elokuussa alkaisin töihin. Aluksi parina, kolmena päivänä viikossa ja sitten jatkossa kysynnän mukaan. Eilen selailin paikallista sanomalehteämme ja mietin, että pitäisiköhän sitten oikein panostaa lehtimainokseenkin... ajattelin valmiiksi yhtä tuttavaa, joka osaisi laatia mainoksen ja omaisi tarvittavat ohjelmatkin. Jätin asian kuitenkin vielä hautumaan. Vaan eipä aikaakaan kun tuolta lehdestä soitettiin. "Olet yhdistyksen puheenjohtaja, haluaisimme tehdä haastattelun, sopiiko?" Tietysti lupauduin. Mietin kyllä, että yhdistysasiat eivät ole olleet viime aikoina päällimmäisenä mielessä, mutta menköön.

Tänään se haastattelu sitten oli. Ja kuulkaa, enemmän sain puhua omasta työstäni ja taustastani kuin yhdistyksestä. Sain jutun luettavakseni ennakkoon jo tänään ja siinä mainitaan hienosti myös nämä toimialan laajennukset!! Eli sain siis ihan ilmaisen lehtimainoksen oikein kuvan kera!! Miten voikaan sattua, että juuri nyt minua pyydetään tällaiseen juttuun? Yhdistys ei kuitenkaan ole ihan viime viikolla perustettu, joten haastattelu olisi voitu tehdä jo paljon aiemmin, tai sitten vasta vuosien päästä. Mutta se "sattui" kohdalle juuri nyt. Itse uskon, että kun viimein sain päätettyä työelämäni suhteen jotain, niin Henkimaailma ryhtyi heti auttamaan. Otan tämän myöskin Vahvistuksena siihen, että aika on viimein kypsä ryhtyä töihin, kun saan apua tällä tavalla. Kiitos, kiitos, kiitos! <3  <3 <3

1 kommentti:

  1. Sitä juttua ootellessa, siitä ei voi tulla ku hyvä, koska idea on jo tosi hieno ja taustavoimat todellakin "hengessä mukana":)

    VastaaPoista