"Tunneasioissa olemme lukutaidottomien tasolla. Meille on opetettu kaikenlaista piin neliöjuuresta ja hitto ties mistä, muttei sanaakaan sielusta. Olemme pohjattoman tietämättömiä sekä itsestämme että muista."

Ingmar Bergman

sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Ihanainen työhuone

Voi kuulkaa, oon nyt sitten touhunnut sitä työhuonetta kuntoon. Siksihän siellä Iikkea-kaupassakin piti vierailla. Vielä jotain täytyy viilata ja hioa, mutta pääpiirteet alkaa olla valmiina. Vielä kun herra HobbyHall lähettää mulle tilaamani sermin, että saan jaettua tilan järkevästi, niin työt voi alkaa. Tai no, tauluja pitää laittaa seinille ja yhdelle seinälle on kangas ompelussa ja yksi verhotankokin vielä puuttuu. Mutta. Noh, kuvat puhukoot puolestaan.
Hoitopöytä ja tuoli päähierontaa varten.

Toisella puolella paikka kynsitaiteilulle




Oon niin niin innoissani! Vielä muutama päivä ja saan avata myös hoivahuoneen nettisivut. Linkitän ne sitten myös tänne niin voitte käydä katsomassa :)

Päätin myös jatkaa reikin opiskeluani. Soitin tänään reikimasterilleni ja pääsen hänen luokseen kouluttautumaan jo parin viikon päästä. Olin jo kauan suunnitellut soittavani hänelle, mutta aina unohtanut asian. Eilen eräs uusi tuttavuus kertoi menevänsä reikikurssille, ja siitä innostuneena muistin viimein soittaa omalle masterilleni. Ihanaa! Vähän mietittiin, että tulisiko hän tänne meille vai menisinkö minä hänen luokseen ihan pohjoiseen Lappiin. Jos hän tulisi meille, hän ehkä voisi kurssittaa joitain toisiakin reiki ykköskurssin merkeissä, jos kiinnostuneita olisi. Ja minun ei tarvisi olla taas yöreissulla poissa kotoa, vaan voisin kurssittaa itseäni päivisin työaikaan. Mutta toisaalta, hänen kotinsa sijaitsee niin upealla paikalla, että uskon tuolla paikalla olevan valtavan suuri energia, joka vaikuttaa myös reikivirityksiin. Ehkä menen siis sinne :) Paitsi jos teistä joku innostuisikin reikiläiseksi myös...

Mutta näihin kuviin, näihin tunnelmiin päätän tämän viikon ja toivotan uuden tervetulleeksi! Ihanaa viikonalkua teistä jokaiselle. Olettehan kiitollisia kaikesta hyvstä elämässänne <3 <3

1 kommentti: